Stonehenge

Sunny holiday home in Stonehenge

Rooms Outdoor has worked together with architects to design and build this contemporary holiday home on the site of an old derelict garage.

The new building follows the original garage’s footprint, offering a new space for prolonged holiday breaks. The exterior decking area provides a wonderful space for relaxing and enjoying the beautiful surroundings, overlooking the river Avon.

Thanks to the wide sliding doors, the open-plan kitchen and main living space are always immersed in light.  The communal space is connected seamlessly to nature with a see- through glass balustrade, which creates a safe enclosed outdoor area partially covered by a stylish wooden brise soleil. The ideal spot for your morning yoga sessions!

With two double bedrooms and a spacious shower room, it can easily accommodate some extra guests.

The Stonehenge holiday home is an eco-friendly building by the nature of the material used. The living green roof provides a mini-habitat for birds, bees and butterflies, creating a little ecosystem.

Floor plan

Construction photos